Uzsāk pētījumu par būvniecības nozares digitalizāciju Latvijā

2019.02.04

Sadarbībā ar Ekonomikas ministriju, VAS “Valsts nekustamie īpašumi”, Būvniecības valsts kontroles biroju un AS “RB Rail” esam uzsākuši vērienīgu Latvijas būvniecības tirgus aptauju - “Lielā BIM Skaitīšana – pētījums par būvniecības nozares digitalizāciju Latvijā”.

Aptauja veidos izpratni par Latvijas būvniecības tirgus dalībnieku līdzšinējo pieredzi digitalizācijā, dalībā BIM projektos, jaunāko tehnoloģisko iespēju izmantošanu ikdienas darbu veikšanai un komunikācijai gan savā starpā, gan ar valsts un pašvaldību iestādēm.

Pētījuma rezultātā iegūto detalizēto informāciju varēsim kopā izmantot nozares attīstības veicināšanai, liekot uzsvaru uz digitālo rīku apgūšanu un plašāku pielietošanu ikdienā, tādējādi uzlabojot produktivitāti, projektu caurspīdīgumu un veikto darbu efektivitāti. Aptaujas rezultāti būs pieejami visiem interesentiem.

Tā kā aptaujas datu kvalitāte ir tiešā veidā saistīta ar sasniegto respondentu skaitu, aicinām Jūs aizpildīt šo aptauju (tās aizpildīšana aizņems aptuveni 5 min)! Aptauja notiek interneta vietnē lielabimskaitisana.lv, kur pēc datu apkopošanas arī tiks publicēti aptaujas rezultāti.

 

    © Visas tiesības aizsargātas Latvijas Mērnieku biedrība 2023