Apdrošināšanas koppirkums

2023.05.11

Latvijas Mērnieku biedrība turpina sadarbības līgumu ar SIA “Colemont FKB Latvija” par koppirkumu profesionālās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanā.

 

Piedāvājumu (skatīt ŠEIT), var izmanot ikviena sertificētā persona (gan LMB biedri, gan personas, kuras nav biedri)! Aicinām izmanot iespēju gada laikā veikt profesionālās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu daudz lētāk un ar izdevīgākiem nosacījumiem. B piedāvājums sedz paaugstinātas bīstamības objektus – ostas, lidostas, tiltus, dzelzceļus u.c. A piedāvājums ir budžeta tipa piedāvājums, kurā šādas opcijas nav.

 

Dronu pilotēšanai nepieciešama speciāla lidaparātu CTA, proti, šie riski ir ar citiem noteikumiem, citiem limitiem utt, taču var izstrādāt un saskaņot ar apdrošinātāju risku parakstītājiem piedāvājumu, kas attiecas tikai uz dronu izmantošanu mērnieku profesionālajām vajadzībām. Šāds papildprodukts tiek piedāvāts pēc pieprasījuma nevis iekļaut standarta piedāvājumā.

 

Instrumentu apdrošināšanas piedāvājums ŠEIT.

 

Veselības apdrošināšanas piedāvājums ŠEIT. BTA tika izvēlēti, jo piedāvāja visekonomiski izdevīgākp piedāvājumu, kas korelē ar segumu. Polisei variet pieteikt arī savus ģimenes locekļus!

 

Uzņēmumiem iespējams pieteikties uz polisēm arī ar individuāliem nosacījumiem (piemēram, palielināts gada limits u.c.), par daudz labāku cenu.

 

 

Lūdzu polisēm pieteikties pie Sabīnes Umalases (tālrunis: +371 26566502; e-pasts:

sabine.umalase@colemontfkb.lv).

 

 

    © Visas tiesības aizsargātas Latvijas Mērnieku biedrība 2023