18.03.2016. Seminārs nozares pārstāvjiem

2016.02.19

Latvijas Mērnieku biedrība (turpmāk – LMB) 2016. gada 18. martā organizē ikgadējo atklāto semināru visiem semināru mērnieku nozares pārstāvjiem. Semināra laikā plānota mērniecības aprīkojuma izstāde (instrumenti, programmas u.tml.). Ar šo paziņojumu vēlamies uzrunāt visus nozares pārstāvjus, aicinām pieteikties, piedalīties un visus apmeklēt semināru un izstādi. LMB mērķis ir sapulcināt nozarēs pārstāvjus un noorganizēt draudzīgu un radošu semināru, lai uzklausītu prezentācijas par aktualitātēm nozarē un viedokļus no sadarbības partneriem.

LMB seminārs notiks 2016. gada 18. martā viesnīcā „Dzintars”, Edinburgas prospektā 15, Jūrmalā. Vēršam Jūsu uzmanību, ka iebraukšanas maksa Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā nav jāmaksā līdz 2016. gada 1. aprīlim.

10:00 - 11:00 LMB biedru sapulce (tikai LMB biedriem)

Atklātais seminārs ar izstādi un svinīgo pasākumu (visiem nozares pārstāvjiem)

11:00 – 11:30

Reģistrācija, mērniecības aprīkojuma   izstāde

11:30 -

- 13:30

Rail Baltic projekts (K.Casno) Vietējo ģeodēzisko tīklu pilnveidošana (I.Nudiens) Latvijas Ģeotelpiskai informācijas aģentūrai pieejamās informācijas apkopojums par Vietējā ģeodēziskā tīkla pilnveidošanu (I.Liepiņš) Sertificēto personu 2014. un 2015. gada darbu pārskats (M.Reiniks) Par pārmaiņām mērnieku sertifikācijā (darba grupas piedāvātās izmaiņas) (M.Reiniks/ V.Aigars/ J.Mierkalne) CLGE GA Rīgā un konference (I.Nudiens)

13:30 - 14:30

Kafijas pauze, mērniecības aprīkojuma izstāde

14:30 -

- 17:00

Skats no cita redzespunkta (I.Liepiņš) Bezpilota lidaparātu izmantošana mērniecībā (M.Reiniks/I.Lukss) Dažādu punktu mākoņu iegūšana ar lāzerskanēšanas metodēm un fotogrāfijām un to pielietojums (M.Ruģelis) Biežāk sastopamās kļūdas no punktu mākoņiem izgatavotajās topogrāfijās M1:500 (M.Ruģelis) Izmaiņām zemes ierīcības projekta izstrādē (V.Aigars/J.Mierkalne) Sertificētas personas viedoklis par zemes ierīcības lomu mūsdienās (J.Vītols) Augstas detalizācijas topogrāfiskā informācija būvniecības procesā (U.Krutova) SIA „Mērniecības Datu Centrs” gada balvas pasniegšana labākajiem ADTI darbu veicējiem

17:00

LMB Goda zīmju un Atzinības zīmju  pasniegšana (bez maksas)

18:00

Vakariņas
* Plānotajā darba kārtībā ir iespējamas izmaiņas un laika gaitā tiks precizēta. Dalības maksa:

Pasākums

                      Cena par   dalību seminārā

LMB biedriem

Nozares pārstāvijiem

Seminārs, izstāde,   kafijas pauze un LMB goda zīmju un atzinības zīmju pasniegšana

 

EUR 7.00

 

EUR 14.00

Lai reģistrētos semināram (un LMB biedriem kopsapulcei), jāpārskaita augstāk minētā summa uz LMB kontu. Pārskaitot dalības maksu lūgums norādīt „Par semināru”.

Lūgums reģistrēties līdz 2016. gada 10.martam ŠEIT! Latvijas Mērnieku biedrība rekvizīti: Reģ. nr.: 40008004744 Konts: LV29HABA000140J056533 (A/S „Swedbank”)

Ikvienam semināra dalībniekam ir iespēja piedalīties svinīgās vakariņās (uzkodas, siltais ēdiens, deserts, vīns) ar dalības maksu: LMB biedriem – EUR 14.00, pārējiem semināra dalībniekiem – EUR 18.00. Maksu par vakariņām lūgums pārskaitīt līdz 2016.gada 10.martam uz Latvijas Mērnieku biedrības rekvizītiem: - Reģ. Nr.: 40008004744 - Norēķinu konta Nr.: LV29HABA000140J056533 (A/S „Swedbank”); - Maksājuma uzdevumā norādīt „Par vakariņām”.

Vienlaicīgi informējam par nakšņošanas iespējām: - Viesnīca „Dzintars”. Divvietīgas istabas cena ar brokastīm 30 EUR (15 EUR no cilvēka). Tiem, kuriem interesē nakšņošana, lūgums pieteikumus sūtīt uz e-pastu lmb@lmb.lv .

Papildus informējam par apskates un izklaides iespējām: - Dzintaru mežaparks un skatu tornis, sīkāk http://www.tourism.jurmala.lv/page/1620&action=description&t_id=654; - Dzintaru koncertzāle, www.dzk.lv; - Jūrmalas pilsētas muzejs (muzeja ekspozīcijas un vēsturiskā izstādes apskate bez maksas), sīkāk http://www.jurmala.lv/page.php?id=891; - pastaiga pa Jomas ielu, kas ir viena no Jūrmalas centrālajām un vecākajām ielām; - Jūras iela ar vēsturisko apbūvi; - jūra ar gājēju laipu no Turaidas ielas līdz skulptūrai „Bruņurupucis” pie Tirgoņu ielas, http://www.tourism.jurmala.lv/page.php?id=1168 . Jautājumu gadījumā zvanīt Sigitai 27859181 vai rakstiet uz e-pastu lmb@lmb.lv . SEMINĀRAM REĢISTRĒJUŠĀS SEKOJOŠAS PERSONAS: Dainis Baškers Baiba Ziemele Raimonds Viļums Aldis Čupalovs Atis Vallis Dzintra Savicka Arnis Grīnbergs Māris Knoks Mārtiņš Rutkovskis Uldis Mežulis Juris Vītols Jānis Rusiņš Kristīne Mitule Una Krutova Ivars Nudiens Andris Mazkalniņš Ritvars Bodnieks Valdis Bunte Janis Balodis Agris Svars Lauris Goldbergs Vilis Barinskis Toms Vanders Jānis Akmentiņš Edgars Dreimanis Olita Metuma Jolanta Butlere Kaspars Kojalovičs Anta Bērza Iveta Šalkovska Ilva Beinaroviča Edijs Freijs Māris Krievs Jolanta Gau Uldis Gau Arnis Aleksandrovs Viktors Kravcevičs Juris Freimanis Ivars Nudiens Anda Šimkus Ivars Patmalnieks Krista Kokina Inga Draboviča Pēteris Drāke Gunārs Silabriedis Mārtiņš Sniedze Māra Jankava Mārtiņš Pošivs Māra Knēta Māris Grāvītis Rudīte Klāva Kaspars Gulbis Inga Jēče Kārlis Vīksne Jānis Šarkovskis Janeta Turka Kaspars Kalējs Ilze Dragone Colmontuja Džamjansurena Ivars Zenka Kārlis Gūtmanis Krists Celms Aigars Ansbergs Māris Draudziņš
    © Visas tiesības aizsargātas Latvijas Mērnieku biedrība 2023